Verzending

Ballon Express bezorgt helium ballonnen in heel Nederland. Wil je een ballon in het buitenland laten bezorgen? Dit is mogelijk, in overleg verzenden wij ook naar België en Duitsland, hou wel rekening met een langere levertijd meestal 2 dagen, de tarieven voor deze landen liggen afhankelijk van het formaat tussen de €13,65 - € 20,62 . Neem hiervoor contact met ons op via 0031-228543210 of mail ons op ballon@ballonexpress.nl

Op werkdagen vóór 16.00 uur bestelt wordt dezelfde dag verzonden en de volgende dag aangeboden (voor 98% zeker).
Bestellingen na 16:00 uur worden de eerst volgende werkdag verzonden.
Heeft u een specifieke datum? Deze kunt u tijdens uw bestelling aangeven, een specifiek tijdvlak is hierbij niet mogelijk.
Houd hierbij wel rekening dat: ballonbestellingen van maandag tot en met vrijdag worden verstuurd. En dat bestellingen niet kunnen worden aangeboden op zon- maan-, en feestdagen.

Wij versturen je ballon met een externe bezorgservice. Bij hoge uitzondering kan het voorkomen dat je ballon een dag later aankomt. Ballon Express kan hiervoor niet aansprakelijk gehouden worden.
Wij rekenen € 4,95 verzendkosten voor Nederland.
Als wij de ballon opnieuw moeten versturen omdat je de bezorggegevens niet goed aan ons doorgegeven hebt, dan rekening wij hiervoor € 12,50.