Verzending

Ballon Express bezorgt helium ballonnen in heel Nederland. Wil je een ballon in het buitenland laten bezorgen? Dit is mogelijk wij verzenden ook naar België en Duitsland, hou wel rekening met een langere levertijd meestal 2 dagen, de tarieven voor deze landen zijn € 9,50 . Neem contact met ons op via 0031-228543210 of mail ons op ballon@ballonexpress.nl

Op werkdagen vóór 16.00 uur bestelt wordt dezelfde dag verzonden en de volgende dag aangeboden (voor 98% zeker).
Heeft u een specifieke datum? Deze kunt u tijdens uw bestelling aangeven, een specifiek tijdvlak is hierbij niet mogelijk.
Ballonbestellingen worden van maandag tot en met vrijdag verstuurd. 
Bestellingen kunnen niet worden aangeboden op zon- maan-, en feestdagen.

Wij versturen je ballon met een externe bezorgservice. Bij hoge uitzondering kan het voorkomen dat je ballon een dag later aankomt. Ballon Express kan hiervoor niet aansprakelijk gehouden worden.
Wij rekenen € 4,95 verzendkosten voor Nederland.
Als wij de ballon opnieuw moeten versturen omdat je de bezorggegevens niet goed aan ons doorgegeven hebt, dan rekening wij hiervoor € 12,50.

Let op: rond Pasen zijn de bezorgdagen aangepast. Op maandag 22 en dinsdag 23 april is het niet mogelijk een pakket te laten bezorgen. Heb je toch een ballon op 22 of 23 april nodig? Dan kan dit alleen als deze uiterlijk op vrijdag 19 april voor 16:00 uur wordt besteld. De ballon wordt op vrijdag verstuurd met notitie dat deze voor de 22e of 23e bestemd is. De ballon wordt dan zaterdag 20 april aangeboden.
Bestellingen die vrijdag 19 april na 16:00 uur geplaatst worden, kunnen pas weer op woensdag 24 april worden aangeboden!