Verzending

Ballon Express bezorgt helium ballonnen in heel Nederland. Wil je een ballon in het buitenland laten bezorgen? Dit is mogelijk, in overleg verzenden wij ook naar België en Duitsland, hou wel rekening met een langere levertijd meestal 2 dagen, de tarieven voor deze landen liggen afhankelijk van het formaat tussen de €13,65 - € 34 . Neem hiervoor contact met ons op via 0031-228543210 of mail ons op ballon@ballonexpress.nl

Op werkdagen vóór 16.00 uur bestelt wordt dezelfde dag verzonden en de volgende dag aangeboden (voor 80% zeker).
Wenst u een ballon echt op een bepaalde dag in huis hebben adviseren wij deze eerder te laten bezorgen.
Bestellingen na 16:00 uur worden de eerst volgende werkdag verzonden.
Heeft u een specifieke datum? Deze kunt u tijdens uw bestelling aangeven, een specifiek tijdvlak is hierbij niet mogelijk.
Houd hierbij wel rekening dat: ballonbestellingen van maandag tot en met vrijdag worden verstuurd. En dat bestellingen niet kunnen worden aangeboden op zon- maan-, en feestdagen.

Wij versturen je ballon met een externe bezorgservice. Bij hoge uitzondering kan het voorkomen dat je ballon een dag later aankomt. Ballon Express kan hiervoor niet aansprakelijk gehouden worden. Houd altijd de track&trace in de gaten die via een orderbevestiging vanuit planning@lunakoeriers.nl wordt verstuurd.
(houd rekening met extra drukte bij de pakketdiensten)

Wij rekenen € 4,95 verzendkosten voor Nederland.
Als wij de ballon opnieuw moeten versturen omdat je de bezorggegevens niet goed aan ons doorgegeven hebt, dan rekening wij hiervoor € 12,50.

Let op: in verband met Pasen worden er op maandag 13/4 geen ballonnen verzonden of aangeboden. Ballonnen bedoeld voor zaterdag 10/4 of dinsdag 14/4 dienen uiterlijk vrijdag 10/4 voor 16:00 uur geplaatst te worden. Deze worden op 10/4 meegeven aan de pakketdienst. Houd bij de bezrogdag wel rekening met extra drukte bij de pakketdienst.
Bestelingen die vrijdag na 16:00 uur zijn geplaatst worden op dinsdag 14/4 behandeld.