Groothandel Ballonnen

 
 
C 

Een rendement knaller voor je winkel? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Folieballonnen zijn een absolute verkoop hit. Het zijn impulsaankopen en iedereen wordt er blij van. Ballon Express heeft ruim 25 jaar ervaring met de verkoop van folieballonnen en wij laten jou graag meeprofiteren van dit succes.

 

Distributeur Nederland Anagram

Ballon Express is distributeur Nederland van Anagram ballonnen. Anagram is wereld grootste ontwikkelaar in folieballonnen en marktleider. Opgericht in 1977 en onderdeel van Amscan sinds 1998, biedt Anagram de grootste portfolio characters (licentie) producten, waaronder Disney Princess, Mickey en Minnie Mouse en Frozen. Hun grote geloof in ontwikkeling maakt dat Anagram sinds jaar en dag als eerste met nieuwe innovatieve ballon producten komen. Anagram gelooft in duurzame productie en veiligheid voor de consument. Zij is partner van diverse Amerikaanse organisaties om veiligheid en duurzaamheid te promoten.

 

Bij Ballon Express is het uitgebreide assortiment van Anagram verkrijgen. Grotendeels rechtstreeks uit voorraad leverbaar en altijd speciaal voor jou te bestellen. Naast Anagram voeren wij lijnen van andere producenten waardoor wij jouw een breed assortiment bieden aan folie ballonnen voor alle gelegenheden. Folieballonnen zijn leverbaar in verschillende prijscategorieën. De meeste folieballonnen zijn on- en verpakt verkrijgbaar.

 

Nijntje folieballonnen licentiehouder

Als licentiehouder van Nijntje folieballonnen is Ballon Express de enige officiële producent van Nijntje folieballonnen. De Nijntje ballonnen zijn verkrijgbaar als miniloon, 18” en als shape.

 

Accessoires en helium

Alle benodigdheden en accessoires zoals helium en blaasapparatuur, displaymateriaal en gewichten zijn door ons uit voorraad leverbaar.

 

Miniloons

Een miniloon is een  impulsproduct met weinig werk, geen derving en een hoge marge! Miniloons  zijn ballonnen van 25-35 centimeter. Ze worden met lucht geblazen geleverd in een assortiment van 75 stuks. Je steekt ze zelf op het bijgeleverde stokje en plaatst ze in de bijbehorende ronde display. Het assortiment passen we aan op jouw doelgroep.

 

Productinformatie heliumballonnen

Alle heliumballonnen hebben een zelfsluitend ventiel.  De gevulde ballon wordt na enkele dagen zachter. Dit is normaal. Helium is een natuurproduct dat vervliegt. Het is daarom belangrijk dat je het lint plakt aan de achterkant van je ventiel. Je kunt de ballon zo makkelijk bijblazen.

 

18” ballonnen

18” ballonnen zijn ballonnen met een doorsnee van ongeveer 45 CM. In de regel zijn ze rond of hartvormig. De nieuwste ontwikkeling is dat deze maat ook in andere vormen op de markt komt. 18” ballonnen verkopen goed als ze gevuld worden met het magische helium, maar je kunt ze ook met lucht blazen. 18” ballonnen zijn verkrijgbaar met characters en warme teksten.

 

Shape ballonnen

Shape ballonnen zijn heliumballonnen in allerlei vormen. Shape ballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en in het algemeen geldt hoe gedetailleerder de vorm, hoe meer waarde hij heeft. Een shape vul je met helium zodat hij mooi in de lucht blijft zweven.

 

Orbz

Orbz zijn rond als een strandbal en van hoge kwaliteit! Een van de nieuwste ballonnen uit de ontwikkelingslijn van Anagram en met hun prachtige ontwerpen en prints een prachtige noviteit op het gebied van folieballonnen. Let op, deze ballonnen blaas je op met het latexblaasstuk. Met behulp van de luchtdrukmeter op de ballon blaas je hem op juiste druk, zodat hij mooi rond is.
Klik hier voor een video met blaasinstructies voor Orbz.


Cubez & Diamondz

Een nieuwe invalshoek. De Cubez en Diamondz zijn uniek met hun prachtige geometrische vormen. De veelzeggende teksten doen de rest.

Ballon express webwinkel

Ballon Express de webwinkel is ingericht door ons om verkopen te meten en feeling te houden met de consument, je eindafnemer. Wij testen in onze webwinkel regelmatig nieuwe en innovatieve producten om de consumentenreactie hierop te meten.

 

Ballondecoraties

Ballondecoraties voor evenementen zoals trossen ballonnen, ballonbogen en andere ballonversieringen verzorgen wij, in samenwerking met door ons geaccrediteerde partners, door het hele land.

 

Floato – gepersonaliseerde ballon

Floato is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van te personaliseren ballonnen. Het maken van de ballon is uiterst gebruikersvriendelijk en je print hem op locatie met een specifieke A3 inktjetprinter. Het enige waar je zelf voor moet zorgen is een internetverbinding (let op, NIET draadloos) en een mailadres waarop je de foto van je klant kan ontvangen.

 

Amscan partyware

Tafeldecoraties, servetten, slingers en folieballonnen van 1 lijn? Leuk? Naast alle licentielijnen van bijvoorbeeld Disney Princess, Cars en Frozen kunnen wij het uitgebreide Amscan thema assortiment voor kinderen, tieners en volwassenen leveren.

 

Ambulant

Ben je ambulante handelaar? Ballonnen zijn gegarandeerd succesvol! We bieden een bewezen succesvol assortiment ballonnen met goede karakters en zo min mogelijk heliumverbruik. De ballonnen kunnen tegen een stootje en een druppeltje water. Je kunt de ballonnen op afspraak bij ons afhalen.

 

 

Verkoopadvies

Ballon Express is naast distributeur en groothandel de juiste partij om u te begeleiden in de verkoop van folieballonen. Wij adviseren over inrichting, assortiment en de juiste materialen om de ballonverkoop zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

 

Leveringsinformatie

Wij leveren binnen 2 werkdagen, je kunt bij ons in kleine hoeveelheden afnemen en leveren franco huis in Nederlands vanaf een orderbedrag van € 125.- ex BTW. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.

 

Wat vind je ervan? We praten graag verder met je. Je kunt ons op werkdagen bereiken op 0228 -543210.